Forest

    PROJECT DESCRIPTION

    Traditional home with a contemporary flair in Palo Alto was designed by The Hayes Group and consists of approximately 2,300 square feet. Exacting details are evident inside and out, from warm vertical-grain cedar wainscot flanked with steel-troweled smooth stucco to a host of exciting interior finishes. Garden gates and entry arbor lead you into the home complete with book matched cabinetry, bamboo floors with radiant heating, expansive glass windows and handsome stone countertops and fireplace accents.

    Upper hallway floor-to-ceiling glass gives a feeling of expansiveness as you enter the master bedroom. For privacy, hidden motorized blinds drop down from the ceiling. Opening to the outdoors is the master bedroom balcony with a custom railing fabricated from steel with Ventwood stacked cedar panels.